Sluiten

Word partner

Wil je de uitbuiting van boeren en werknemers tegengaan? Kom dan als partner in actie! Alleen samen kunnen wij het systeem doorbreken. Door samen te werken met iedereen ‘van producent tot consument’ krijgen boeren en werknemers zicht op een betere toekomst waarin zij een menswaardig leven kunnen leiden.

Aanmelden

Meld je aan als partner van Fairtrade. Samen kunnen we de strijd aangaan tegen oneerlijke handel. Klik op de link hieronder.

Lees meer

Commerciële meerwaarden

Als meest bekende en vertrouwde ethische keurmerk wereldwijd biedt Fairtrade sociale- en economische verbeteringen voor boeren en werknemers in ontwikkelingslanden. Fairtrade biedt bedrijven een positiever merkimago, onderscheidend vermogen en een grotere consumentenloyaliteit. Dit kan leiden tot een hogere omzet!

Lees meer

Gebruik keurmerk

Het Fairtrade keurmerk wordt gezien als het belangrijkste keurmerk voor eerlijke handel. Kijk hier hoe uw product dit keurmerk kan krijgen.

Lees meer

Kosten

U betaalt een gebruiksrechtvergoeding voor het gebruik van het keurmerk. Deze kosten zijn alleen van toepassing op licentiehouders. De licentie fee wordt eenmalig in de keten betaald.

Lees meer

Fairtrade standaarden

Door onze koepelorganisatie Fairtrade International worden er standaarden vastgesteld die ervoor zorgen dat de boeren een sterke onderhandelingspositie hebben in de keten.

Standaarden

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates over onze strijd tegen oneerlijke handel.