Zuivelrijck introduceert biologische en Fairtrade chocolademelk

Zuivelrijck introduceert biologische en Fairtrade chocolademelk

Cover afbeelding voorZuivelrijck introduceert biologische en Fairtrade chocolademelk

Zuivelrijck introduceert deze maand een biologische en Fairtrade volle chocolademelk. Deze chocolademelk is vanaf nu verkrijgbaar bij diverse groothandels.

Extra romige volle chocolademelk

“We wilden een chocolademelk ontwikkelen, die naast biologisch en Fairtrade, vooral lekker is. De chocolademelk wordt in Nederland gemaakt op basis van volle biologische melk. De chocolademelk smaakt daardoor romiger. De extra romigheid zorgt er ook voor dat de chocolademelk makkelijk op te schuimen is met het stoompijpje van een espressomachine. Ook is er extra Fairtrade cacao toegevoegd voor een lekkere chocoladesmaak.“, aldus René van der Veen van Zuivelrijck.

Horeca en catering wordt steeds duurzamer

Zuivelrijck richt zich vooral op de horeca en catering en duurzame producten winnen daar steeds meer terrein. Een aantal jaren geleden introduceerde Zuivelrijck als eerste in Nederland de biologische koffiemelk in cupjes in combinatie met biologisch en Fairtrade rietsuikersticks. Het biologische assortiment is de laatste jaren verder uitgebreid met onder meer een biologische volle melk die door baristi graag wordt gebruikt voor het maken van cappuccino. Eerder deze maand introduceerde Zuivelrijck ook als eerste in Nederland biologische honing in sticks voor de thee. Via groothandels en koffieleveranciers worden de Zuivelrijck producten inmiddels op veel locaties gebruikt zoals op luchthavens, bij evenementen en in restaurants. Met de introductie van de biologische Fairtrade volle chocolademelk heeft Zuivelrijck een compleet en uniek bio-assortiment in Nederland.

Zie voor meer informatie de website van Zuivelrijck.