Het wachten is voorbij! Tony’s Chocolonely lanceert nieuwe repen, geïnspireerd op Ben & Jerry’s smaken

Het wachten is voorbij! Tony’s Chocolonely lanceert nieuwe repen, geïnspireerd op Ben & Jerry’s smaken

Cover afbeelding voorHet wachten is voorbij! Tony’s Chocolonely lanceert nieuwe repen, geïnspireerd op Ben & Jerry’s smaken
Woehoe! Lang verwacht, nu gekomen: Tony’s Chocolonely lanceert 2 nieuwe repen als onderdeel van de samenwerking met Ben & Jerry’s. Zet je schrap om stapelverliefd te worden op deze repen, geïnspireerd op 2 Ben & Jerry’s klassiekers: Chocolate Fudge Brownie & Strawberry Cheesecake.

A Chocolatey Love A-Fair

De Tony’s melk brownie zit tjokvol met stukjes brownie ondergedompeld in donkere melk chocolade. De witte aardbei cheesecake is een romige witte chocolade, afgetopt met stukjes aardbei en een knapperig koekje. Het Chocolatey Love A-Fair ijs , geïnspireerd op de meest gewilde Tony’s smaak allertijden: de melk karamel zeezout, ligt al sinds vorige zomer in de schappen. Ook beschikbaar in vegan. De repen zijn, net als het ijs, om in de wolken van te raken en maken de Chocolate Love A-Fair helemaal compleet. Enneh.. we weten ’t nu echt zeker: liefde gaat door de maag.

Samen maken we impact  

De samenwerking tussen deze 2 impactbedrijven, die allebei vechten voor sociale rechtvaardigheid, is niet alleen ’n lekkere deal voor choco- en ijsfans. Ook cacaoboeren worden er beter van. Want beiden zijn Fairtrade gecertificeerd. Ben & Jerry’s en Tony’s willen samen een einde maken aan misstanden in de industrie, zoals 30.000 slachtoffers van moderne slavernij en 1,56 miljoen kinderen die illegaal werken op cacaoplantages in Ghana en Côte d’Ivoire. 

Als nieuwe missiepartner gaat Ben & Jerry’s werken volgens Tony’s 5 samenwerkings-principes voor slaafvrije cacao: zoals gebruik maken van 100% traceerbare Fairtrade bonen, waarvoor de prijs voor een leefbaar inkomen is betaald aan cacaoboeren. Dit is belangrijk, want alleen als je weet waar de bonen vandaan komen, kan je ervoor zorgen dat ze op een eerlijke en duurzame manier worden geteeld, en dat de hogere prijs direct aan de boer wordt uitbetaald. Zo kan er een einde worden gemaakt aan armoede, de hoofdoorzaak van illegale arbeid in de cacaoketen. Dit is voor Ben & Jerry’s de volgende stap in cacao, dat al Fairtrade gecertificeerd is en al een hogere prijs betaalt voor hun bonen.  

De repen zijn te vinden in alle supermarkten, bij Flink, in kado- en speciaalzaken, in Tony’s Stores en online chocoshop. Deel deze repen en doe mee met de Chocolate Love A-Fair. 

Voor meer informatie: www.tonyschocolonely.com/benandjerry.