Tjolk terug van weggeweest

Tjolk terug van weggeweest

Cover afbeelding voorTjolk terug van weggeweest

Tjolk is terug! Onder het motto ‘Lekker, gezond bezig’ ligt zuiveldrank Tjolk vanaf 15 september in de schappen bij Jumbo en vanaf 1 oktober bij Plus. Dus iedereen kan weer lekker Tjolken, net als vroeger.

De tijden zijn veranderd en Tjolk dus ook. Het lekkere van Tjolk hebben ze bewaard en die geinige, herkenbare dierensmoeltjes ook. De rest is volledig vernieuwd. Tjolk is verkrijgbaar in de smaken vanille, cacao, aardbei en banaan. In Tjolk zit uitsluitend gezonde, Nederlandse melk en echt fruit of cacao. Tjolk probeert zoveel mogelijk ingrediënten dicht bij huis te halen, maar met bananen en cacao is dat lastig. Die zijn dan wel weer Fairtrade gecertificeerd. Bovendien gebruiken ze nog maar 2 procent rietsuiker. Dat kan omdat de basis altijd die heerlijke, Hollandse melk is. Of het nou gaat om de ingrediënten, productiewijze, distributie of verpakking, Tjolk is lekker gezond bezig.

Sport en goede voeding horen bij een gezonde levensstijl. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat stimuleert Tjolk als partner van Jonger Oranje (voetbal). Tjolken doen we nog steeds overal en dus zeker op het sportveld. Zolang je maar lekker gezond bezig bent.

Tjolk heeft een lange geschiedenis en – als het aan hen ligt – een nog langere toekomst. Daar gaan ze samen met hun fans aan werken. Want Tjolken doe je niet alleen.

Tjolk is online te vinden via:

Twitter mee met de volgende hashtags:

#tjolk

#lekkergezondbezig