Twee nieuwe smaken Thee Van Oordt

Twee nieuwe smaken Thee Van Oordt

Lovely English en Cool Grey

Het Nederlandse theemerk Thee Van Oordt, bekend van de biologische kruidenmelanges met eenhoornlogo, streeft 180 jaar na oprichting nog steeds naar de beste kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door het Thee Van Oordt assortiment voortdurend te testen en de vertrouwde smaken te waarborgen. Daarnaast wordt er op het gebied van verpakking en smaken constant doorontwikkeld. Daarom zijn er twee nieuwe smaken Fairtrade biologisch gecertificeerde thee gelanceerd: Lovely English (traditionele zwarte thee) en Cool Grey (klassieke zwarte thee met sinaasappelschilletjes). Dit zorgt voor een variatie van 14 smaken binnen het Thee Van Oordt assortiment.

Lovely English

Deze thee is samengesteld uit de favoriete zwarte theesoorten van Adriaan Johannes van Oordt: de oprichter van dit theemerk. De blend staat bekend om zijn donkere infusie en pas bij elk moment van de dag.

Cool Grey

De combinatie van premium thee met stukjes sinaasappel, citroen en bergamot (smaak) zorgt voor een klassieke lichte en verfrissende thee. Een eerbetoon aan de legendarische premier van het Verenigd Koninkrijk in de 19e eeuw: Charles Grey.

Alleen de beste biologische ingrediënten zijn geselecteerd voor een pure en natuurlijke smaaksensatie.
Deze twee nieuwe smaken en de andere heerlijke smaken uit het assortiment zijn onder andere verkrijgbaar bij de grotere Jumbo vestigingen en online.

Voor meer informatie over Thee Van Oordt, klik hier.