SPAR Fairtrade Organic Shopper van Pure Jute finalist European Private Label Awards 2021

SPAR Fairtrade Organic Shopper van Pure Jute finalist European Private Label Awards 2021

Fairtrade Shopper SPAR
Hier zijn wij natuurlijk super trots op! De herbruikbare canvas boodschappentas van SPAR Nederland is zowel biologisch als Fairtrade gecertificeerd. Een mooi en puur product waarvan de gehele keten transparant is. Dat betekent dat je als klant zeker weet dat jouw tas gemaakt is met waardering voor de biologisch en Fairtrade gecertificeerde katoenboeren, de makers van de tas en alle andere betrokkenen. Dat is nou lekker boodschappen doen.

Het European Supermarket Magazine (ESM) heeft deze bijzondere SPAR shopper dit jaar genomineerd voor een finale plaats bij the European Private Label Awards, in de categorie NON-FOOD. Tijdens deze Awards worden de meest impactvolle en innovatieve merken/producten bepaald die in de Europese supermarkten te koop zijn. “We zijn dan ook erg verheugd dit mooie nieuws te delen”, vertelt Desiree Rasenberg, directeur en oprichter van Pure Jute.

Je vindt deze unieke shopper bij de SPAR winkel bij jou in de buurt. Naast de tassen levert Pure Jute® ook herbruikbare groente en fruit zakjes aan SPAR waarmee je in de winkel groente en fruit kunt verzamelen. De zakjes zijn uitwasbaar, Fairtrade én biologisch GOTSgecertificeerd net zoals de shopper. Geen plastic, folie of kunstofvezels van netzakjes die terecht kunnen komen in jouw eten en in de natuur.

De winnaars van the European Private Label Awards 2021 worden bekendgemaakt in ESMnummer 2-2021, dat half maart wordt gepubliceerd.

Meer weten over de Pure Jute producten bij SPAR? Check dan even de website van SPAR.