HomeNieuwsPLUS introduceert vernieuwd Fairtrade koffie assortiment onder huismerk

PLUS introduceert vernieuwd Fairtrade koffie assortiment onder huismerk

Klanten van PLUS maken vanaf deze week kennis met een geheel vernieuwd PLUS huismerk koffie assortiment in filter-, pads, cups, capsules en bonen. Binnen de sterk groeiende segmenten bonen, cups en capsules worden 14 nieuwe producten toegevoegd. Ook heeft de gehele huismerk koffielijn een nieuwe verpakking gekregen.

Duurzame koffie en verpakking

Alle PLUS huismerk koffie is sinds 2012 Fairtrade gecertificeerd. PLUS koffie is ook klimaatneutraal, hiermee minimaliseert en compenseert PLUS de CO2 uitstoot. PLUS heeft het aluminium uit de verpakkingen van de PLUS koffiebonen en filterkoffie gehaald. De lege verpakkingen kunnen daardoor bij het plastic afval en gerecycled worden.

Betere kwaliteit

Iedere verpakking is voorzien van een smaaksterktemeter waardoor klanten gemakkelijker hun koffiekeuze kunnen maken. De Nespresso compatible koffiecups zijn sterk in kwaliteit verbeterd door onder andere de inhoud per cupje tot 13% te verhogen. Er is nu ook een lijn met aluminium koffiecups verkrijgbaar.

Nieuw assortiment

PLUS introduceert tegelijkertijd een premiumlijn koffiebonen Intenso en Origins. Deze koffiebonen zijn slow roasted, dit betekent dat de koffie langzaam gebrand wordt. Doordat het proces van branden langer duurt, krijgen de aroma’s en smaken in de koffiebonen meer tijd om vrij te komen.

Lees hier het complete bericht.