PLUS introduceert Fairtrade chocoladerepen

PLUS introduceert Fairtrade chocoladerepen

Cover afbeelding voorPLUS introduceert Fairtrade chocoladerepen

Je lekker laten verleiden door chocolade én bijdragen aan een betere toekomst voor cacao- en suikerboeren? Dat kan nu bij alle PLUS supermarkten. Vanaf medio september zijn alle chocoladerepen onder het PLUS Huismerk 100 procent Fairtrade.

Eerlijk is heerlijk

Het gehele assortiment PLUS Huismerk koffie en thee was al Fairtrade gecertificeerd. Bij een kop Fairtrade koffie of thee smaakt een Fairtrade chocoladereep nog eens extra lekker. Verwen jezelf met een Fairtrade reep en draag bij aan eerlijke wereldhandel.

Premie maakt investeren mogelijk

Niet alleen de cacao, maar ook de suiker in de repen is Fairtrade gecertificeerd. Dit betekent dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen. Daarnaast krijgen ze een premie. Deze wordt gebruikt om de productie en de kwaliteit te verbeteren. Ook wordt er geïnvesteerd in projecten die ten goede komen aan de gemeenschap, zoals op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg of het milieu.

De PLUS Huismerk chocoladerepen zijn er in de smaken puur, melk, melk met hele hazelnoten, butterscotch, extra puur en wit (reep 75 gram 0,69 euro; reep 180 gram 1,35 euro).

Lees meer over PLUS en Fairtrade