Pickwick introduceert Fairtrade assortiment voor professionele markt

Pickwick introduceert Fairtrade assortiment voor professionele markt

Cover afbeelding voorPickwick introduceert Fairtrade assortiment voor professionele markt

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant zorgt een kop thee voor een waardevoller moment. Pickwick introduceert voor deze momenten het Fairtrade assortiment: zes populaire varianten die het internationale Fairtrade keurmerk van Max Havelaar voeren. Bovendien heeft het zakelijke assortiment van Pickwick een nieuwe, professionele uitstraling.

Wat hebben English Tea, Earl Grey, Forest Fruit, Green Tea Lemon, Rooibos en Munt gemeen? Het zijn allemaal varianten uit het nieuwe Pickwick Fairtrade assortiment dat vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de buitenshuismarkt. Fairtrade staat voor eerlijke handel. Dit betekent dat deze duurzaam geproduceerde thee zorgt voor betere leef- en werkomstandigheden van thee-werknemers in ontwikkelingslanden. In de totale Fairtrade keten werken 177.200 theeboeren en 122.700 theeplukkers. Via de Fairtrade premie kunnen thee-werknemers zelf werken aan een betere toekomst. Zo kunnen zij bijvoorbeeld investeren in onderwijs en gezondheidszorg. Met de keuze voor Pickwick Professional steun je werknemers en hun families op theeplantages in Malawi en India.

Pickwick is tevens aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken. Alle thee in het Pickwick assortiment komt van plantages die door deze organisatie zijn gecontroleerd.

Professionele uitstraling

Pickwick Professional maakt nog een kwaliteitsslag door de vertrouwde Pickwick thee een verfrissend nieuw design te geven en de theezakjes zitten vanaf nu in een gesloten papieren envelop. Sander van der Linden, Marketing Director Professional Benelux, licht toe: “Bij Jacobs Douwe Egberts Professional richten we ons op het waardevoller maken van de dagelijkse momenten met de lekkerste koffie en thee. Speciaal voor de buitenshuismarkt zit daarom onze vertrouwde thee in een nieuwe, professionele verpakking. De gesloten envelop straalt kwaliteit uit en past goed binnen een professionele omgeving waar thee drinken tot de dagelijkse waardevolle momenten hoort.”

De thee voor de professionele markt is vanaf vandaag verkrijgbaar in nieuwe verpakkingen van 3 x 25 theezakjes. Klik hier voor meer informatie.