Nu alle smaken Fairtrade broodbeleg in 1 compacte tray

Nu alle smaken Fairtrade broodbeleg in 1 compacte tray

Cover afbeelding voorNu alle smaken Fairtrade broodbeleg in 1 compacte tray

Met Fair Trade Original kunnen ontbijt- en lunchlocaties beschikken over een breed en eindeloos lekker broodbeleg assortiment. Acht heerlijke smaken broodbeleg per portie verpakt. Tot op heden alleen verkrijgbaar per smaak. “Steeds vaker krijgen wij de vraag vanuit kleinere locaties of we geen assortimentstray hebben”, vertelt Brenda van Haaren, Marketing Manager bij Van Oordt. “De 80 cupjes of doosjes per smaak die in een standaard verpakking zitten, zijn voor hen echt te veel. Deze locaties hebben echter wel de wens om een Fairtrade assortiment te voeren. Voor ons alle reden om tegemoet te komen aan deze vraag .

Afgestemd op de kleinere gebruiker

Aardbeienspread, abrikozenspread, honing, pindakaas, hazelnootpasta, hagelslag melk, hagelslag puur en vlokken. Alle deze smaken in één tray. Én bovendien samengesteld met de juiste hoeveelheden per smaak. Dus geen problemen met de houdbaarheid en hiermee ligt fairtrade broodbeleg nu ook binnen handbereik van de kleinere lunch- en ontbijtlocaties. Denk aan Bed & Breakfast locaties, kleinschalige hotels en de kleinere bedrijfsrestaurants.

Verkrijgbaarheid

Eind april is deze combi-tray verkrijgbaar bij verschillende grossiers. Wilt u eerst zelf zien en proeven? Ga dan naar www.oordt.com/fairtrade en vraag een gratis proefpakket aan.

Over Van Oordt the portion company

Van Oordt the portion company is gespecialiseerd in het bedrukken en verpakken van portieverpakkingen. De organisatie is een dochteronderneming van PortionPack Europe, onderdeel van het Duitse Südzucker. Het bedrijf werd in 1734 opgericht door Hendrik van Oordt en is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van portieverpakkingen in Europa. Van Oordt levert een breed assortiment portieverpakte food en non food producten. Daarnaast bedrukt en verpakt het bedrijf klantspecifieke portieverpakkingen. Bij Van Oordt zijn dagelijks circa 200 mensen werkzaam in productievestigingen in Oud-Beijerland en Landgraaf.

Over de samenwerking tussen Van Oordt en Fair Trade Original

De vraag naar duurzaam geproduceerde voedingsmiddelen neemt toe. Reden voor Fair Trade Original om haar aanbod binnen het retailkanaal een goede doorvertaling te geven naar de out-of-home markt. Om dat te realiseren zijn Fair Trade Original en Van Oordt the portion company een verregaande samenwerking aangegaan. Van Oordt is licentiehouder van het merk Fair Trade Original en heeft exclusiviteit voor productie en verkoop van de portieverpakkingen onder het merk. Fair Trade Original is sinds 1959 de grondlegger van eerlijke handel in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar een absolute voortrekkersrol op het gebied van Fairtrade. Van Oord is specialist in portieverpakkingen en heeft een sterk distributienetwerk binnen out-of-home. De samenwerking heeft geresulteerd in de totstandkoming van totaalconcept voor broodbeleg dat begin 2011 succesvol geïntroduceerd is. Daarna is in 2012 een assortiment voor bij de koffie gelanceerd.

Kijk voor meer informatie op www.oordt.com