Nieuw: Nelemans’ eerste dagverse Fairtrade chocolademelk

Nieuw: Nelemans’ eerste dagverse Fairtrade chocolademelk

Cover afbeelding voorNieuw: Nelemans’ eerste dagverse Fairtrade chocolademelk

Uniek in het Nederlandse versschap: een dagverse chocolademelk met intense cacaosmaak, echte bourbon vanille en dan ook nog eens Fairtrade en biologisch.

De familie Neleman is dol op chocola en chocolademelk, warm en koud. Keer op keer proefden ze echter te weinig de smaak van echte chocolade, te zoete of te slappe chocolademelk en vonden ze in het winkelschap alleen lang houdbare chocolademelk. Ze besloten daarom zelf verse chocolademelk te maken met een rijkere intense smaak van chocolade. En dit te gaan delen met de wereld. Dit werd opgepakt door de Nederlandse boeren van Weerribben Zuivel die de melk produceren voor Neleman: “Als bioproducent kriebelde het ons om het eens een keer anders te doen. Even opwarmen en echte opgeklopte room erop of juist ijskoud drinken”, aldus Klaas de Lange – Weerribben Zuivel.

Faire Neleman chocolademelk is fair voor iedereen

De Nederlandse koeien grazen gegarandeerd een belangrijk deel van het jaar in de wei. De cacao- en suikerboeren in ontwikkelingslanden krijgen een eerlijke prijs voor hun product. Ook de Nederlandse boeren spelen een belangrijke rol: Klaas en Annie van Weerribben Zuivel ontvangen voor de melk die zij leveren en het werk van bereiden een eerlijke prijs.

Fairtrade Nederland

Met de Fairtrade certificering van de cacao in de chocolademelk worden veel boeren in ontwikkelingslanden geholpen. “Meer cacao- en suikerrietboeren profiteren van een eerlijke prijs dankzij Neleman’s Fairtrade chocolademelk. Met behulp van de Fairtrade premie kunnen zij investeren in o.a. productiviteitsverbetering en sociale voorzieningen voor hun gemeenschap” – Peter D’Angremond, directeur Fairtrade Nederland.

Neleman a premium familybrand

Neleman is een familiemerk met uitsluitend smaakvolle producten. De producten zijn biologisch, Fairtrade of beide.

Neleman chocolademelk is binnenkort verkrijgbaar in de winkel