Klimaatneutrale koffiecups bij PLUS

Klimaatneutrale koffiecups bij PLUS

Cover afbeelding voorKlimaatneutrale koffiecups bij PLUS

PLUS introduceert onder het merk PLUS Moment twee nieuwe smaken koffiecups, een krachtige espresso en een zachte lungo. Deze nieuwe koffiecups zijn niet alleen Fairtrade gecertificeerd, maar ook klimaatneutraal.

Sinds vorig jaar heeft PLUS al een compleet Fairtrade koffieassortiment, bestaande uit filterkoffie, bonen, pads en cups. Maar nu gaat PLUS nog een stap verder met klimaatneutrale koffiecups.

Geen schadelijke gevolgen

Klimaatverandering is wereldwijd het belangrijkste milieuprobleem. Klimaatneutrale koffie betekent dat de koffieproductie geen schadelijke gevolgen heeft voor het klimaat. De CO2-uitstoot in de keten wordt zoveel mogelijk verminderd. Wat overblijft wordt gecompenseerd met CO2-rechten van Ethiopische koffieboeren. Hiermee neemt PLUS verantwoordelijkheid om de productie van koffie blijvend te garanderen.

Twee nieuwe smaken

De PLUS Moment koffiecups hebben twee bijzondere smaken. Espresso Brasil is een krachtige koffie, rond en romig met tonen van donkere chocolade en karamel. De Lungo Ethiopië is een volle, zachte koffie met tonen van sinaasappel en bloesems.

De koffiecups zijn bij PLUS verkrijgbaar voor 2,49 euro per verpakking van 10 stuks.