Justnuts wint Aanmoedigingsprijs Jaarprijs Goede Voeding

Justnuts wint Aanmoedigingsprijs Jaarprijs Goede Voeding

Cover afbeelding voorJustnuts wint Aanmoedigingsprijs Jaarprijs Goede Voeding

De tussendoortjes van justnuts hebben vandaag de Aanmoedigingsprijs van de Jaarprijs Goede Voeding gewonnen. Een jury bestaande uit Wageningse Food wetenschappers, branche-organisaties zoals het CBL en FNLI, diëtisten en culinair journalisten vind dat justnuts met haar producten de toon zet voor een gezonder tussendoorschap in Nederland.

Tussendoorschap met justnuts completer

Het tussendoorschap in de supermarkten miste nog een echt gezond tussendoortje. Een deel van de consumenten werd niet (meer) voorzien. Justnuts maakt tussendoortjes zonder geraffineerde suikers (zoals witte suiker, rietsuiker, glucose, fructose, etc), en kunstmatige toevoegingen, maar met alleen ingrediënten die iets goeds voor het lichaam doen. Met de toevoeging van justnuts aan het tussendoorschap worden nieuwe en reeds afgehaakte consumenten weer terug naar het schap getrokken. De tussendoortjes van justnuts hebben een nieuwe categorie binnen de tussendoortjes gecreëerd.

Biologisch en Fairtrade

Justnuts wil graag een verantwoord bedrijf zijn, en daarom besteedt het veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten en hoe de tussendoortjes gemaakt worden. Die moeten natuurlijk goed smaken, maar een verantwoorde productie is voor justnuts een voorwaarde. Daarom zijn hun tussendoortjes biologisch en waar mogelijk Fairtrade gecertificeerd.

De tussendoortjes van justnuts zijn ondertussen te koop bij alle Jumbo Supermarkten, meer dan 620 Albert Heijn’s, alle AH to Go’s, Deen Supermarkten, Makro, Marqt en een heleboel bedrijfsrestaurants, onafhankelijke broodjeswinkels, sandwichbars en natuurwinkels.