Inclusive business onderwerp Max Havelaar Lecture 2016

Inclusive business onderwerp Max Havelaar Lecture 2016

Cover afbeelding voorInclusive business onderwerp Max Havelaar Lecture 2016

Op 2 november 2016 vindt op de Erasmus Universiteit in Rotterdam de jaarlijkse Max Havelaar Lecture plaats (Fairtrade Nederland). Dit jaar onder de titel ‘Hoe inclusief kan handel worden?’. Internationaal gerenommeerde specialisten laten hun licht schijnen op het samensmelten van handel en duurzame ontwikkeling. Daarbij komen thema’s als inclusive business, frugal innovation, bottom of the pyramid en living wage benchmarks aan bod.

Een van de sprekers is Pavan Sukhdev, een gewilde spreker die als oud-bankier zijn kennis en ervaring gebruikt om de prijs van duurzaamheid te integreren in de handelsketen. Naast zijn eigen bureau GIST Advisory vervult Sukdev tal van nevenfuncties en vertelt zijn verhaal op grote podia zoals TEDx en the World Economic Forum.

Daarnaast wordt er ook een lezing verzorgd door Joseph Ogutu, de directeur van Safaricom, het grootste telecombedrijf van Oost en Centraal Afrika. Hij is ook voorzitter van de Safaricom Foundation. Hij is de man die vanuit de praktijk kan vertellen over de bottom of the pyramide en inclusive business.

De voertaal van deze bijeenkomst is Engels. Klik hier voor meer informatie over de Max Havelaar Lecture. Klik hier om u in te schrijven.

De Max Havelaar Lecture wordt mogelijk gemaakt door Erasmus Universiteit Rotterdam, Young & Fair en Stichting Max Havelaar (Fairtrade Nederland).