Hero sap gaat Fairtrade

Hero sap gaat Fairtrade

Cover afbeelding voorHero sap gaat Fairtrade

Hero is het eerste Nederlandse A-merk van natuurlijke fruitsappen met een Fairtrade keurmerk. Zo komen de sinaasappels van een Fairtrade coöperatie uit de regio São Paolo in Brazilië. De mango’s voor multi-fruitsap worden geleverd door 100 samenwerkende Indiase telers. De leden van deze fruit-coöperaties kunnen dankzij Fairtrade werken aan een betere toekomst.

Van der Valk draagt bij

De grootste Nederlandse hotelketen Van der Valk heeft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op de agenda staan. Zo wordt het zorgvuldig samengestelde assortiment uitgebreid met de Hero Fairtrade fruitsappen. In Voorschoten, waar het Van der Valk distributiecentrum is gevestigd, heeft Frits Schoemaker, Hoofd Inkoop & Verkoop, vandaag de eerste 1 liter en 330 ml PET flesjes in ontvangst genomen. Vanaf nu op het menu bij “Van der Valk Exclusief” hotels.

Fairtrade fruitsappen

Hero wil heerlijke, eerlijke producten maken op basis van fruit zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Hero Fairtrade fruitsap heeft een 100% vruchtgehalte en bevat alleen suikers die van nature aanwezig zijn in het fruit. Hero is eerlijk en transparant over de ingrediënten. Zo is haar lang houdbare fruitsap gemaakt van Fairtrade gecertificeerde ingrediënten en verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel, Appel, Multifruit en Bosfruit.

Hero Fairtrade fruitsappen zijn verkrijgbaar bij de verschillende groothandels.