Guylian de bekende zeevruchten chocolade is vanaf nu gemaakt van Fairtrade cacao

Guylian de bekende zeevruchten chocolade is vanaf nu gemaakt van Fairtrade cacao

Cover afbeelding voorGuylian de bekende zeevruchten chocolade is vanaf nu gemaakt van Fairtrade cacao
De chocolade zeevruchten van Guylian worden al jarenlang wereldwijd gewaardeerd en toch heeft het bedrijf de ambitie om het nog beter te doen. Dit resulteert in een nieuwe verpakking en een verbeterde receptuur, maar ook de switch naar Fairtrade cacao. De met hazelnootpraliné gevulde pralines zijn al tientallen jaren populair, van België tot in de verste uithoeken van de wereld.


De iconische schelp- en zeepaardjeschocolade zijn er voor elke gelegenheid, om zelf van te genieten of om met anderen te delen. Daarnaast is de nieuwe verpakking volledig recyclebaar. Papier en plastic wordt zoveel mogelijk gereduceerd en er wordt geen gebruik meer gemaakt van palmolie en soja.   

Met de keuze om enkel met Fairtrade cacao te werken, draagt Guylian bij aan een beter inkomen voor cacaoboeren. Zo kunnen de boeren zelf op ‘n milieuvriendelijke manier verbouwen, investeren in hun gemeenschap en werken aan een hoopvolle toekomst. De Guylian chocolade zeevruchten zijn vanaf april verkrijgbaar bij AH, Jumbo en andere winkels.