Fairtrade Nederland is Great Place To Work Certified!

Fairtrade Nederland is Great Place To Work Certified!

Cover afbeelding voorFairtrade Nederland is Great Place To Work Certified!

Er is goed nieuws om te delen, of beter gezegd GREAT nieuws…we zijn namelijk officieel een ‘Great Place To Work’. Daar zijn wij super trots op. De titel ‘Great Place To Work’ mogen wij een jaar lang dragen door de score die is behaald in het medewerkersonderzoek van december 2020. 

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen.  

Peter d’Angremond, directeur Fairtrade Nederland: De Great Place to work certificering is een zichtbare en objectieve erkenning dat wij met elkaar een uitstekende werkomgeving hebben gecreëerd. Tegelijkertijd helpt het om met elkaar gefocust te blijven werken aan de ontwikkeling van de organisatie.  

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient. Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties. 

Over Great Place to Work
Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.  

Maak kennis met het team van Fairtrade Nederland ->Medewerkers – Fairtrade Nederland