Eerlijke cosmetica van FAIR SQUARED nu ook verkrijgbaar in Nederland

Eerlijke cosmetica van FAIR SQUARED nu ook verkrijgbaar in Nederland

Cover afbeelding voorEerlijke cosmetica van FAIR SQUARED nu ook verkrijgbaar in Nederland

De producten van FAIR SQUARED zijn een van de eerste verzorgingsproducten met het Fairtrade keurmerk in Europa. Het assortiment bestaat uit een natuurlijke lippenbalsem in vier verschillende geuren, twee handcrèmes en vijf natuurlijke gezichtsverzorgende- en zonnebrandproducten. Inclusief ’s werelds eerste Fairtrade BB cream en zonnebrandcrème.

FAIR SQUARED gebruikt eerlijke olijfolie uit Palestina voor hun producten. De olie wordt geproduceerd door Canaan Fairtrade, een coöperatie die werkt met meer dan 1700 kleine boeren. De olijven worden geoogst op traditionele wijze – met de hand. Na de oogst worden ze direct verwerkt zodat de olie geperst kan worden. Een gegarandeerd minimumloon en de Fairtrade premie zorgen ervoor dat de boeren vooruitgaan in hun leefomstandigheden. Ook kunnen ze investeren in onderwijs, milieu, gezondheids- en sociale zorg en nieuwe ideeën voor hun bedrijf ontwikkelen.

FAIR SQUARED is vanaf nu verkrijgbaar bij de WAAR winkels in Nederland. Voor verdere informatie ga naar www.fairsquared.info.