HomeNieuwsCafé de Origen nu online verkrijgbaar bij coffeemeister

Café de Origen nu online verkrijgbaar bij coffeemeister

Café de Origen wordt geproduceerd door kleine boeren en is een kwalitatief hoogwaardige Fairtrade koffie. De koffie groeit op vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabica bonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

Deze uniek koffie wordt gebrand door Neuteboom koffiebranders, één van de pioniers op het gebied van Fairtrade koffie. Zij waren één van de eerste partners van Fairtrade die zich hard maakt voor betere prijzen, fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, een beter milieu en eerlijke handelsvoorwaarden voor koffieboeren. Als zij nieuwe koffie melanges maken, dan hebben zij maar één doel voor ogen en dat is een unieke en onderscheidende smaak maken. Hun branders zijn continue in de weer om de melanges perfect te houden zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak.

Het resultaat is een aantal uitzonderlijke koffiemelanges die recht doen aan méér dan 100 jaar ervaring in zoeken naar de beste koffie, het samenstellen van de lekkerste melanges en het perfect branden van die koffie.

Neem snel een kijkje op www.coffeemeister.nl.