Strijk ongelijkheid glad met Brabantia

Strijk ongelijkheid glad met Brabantia

Brabantia
Breng wat nieuwe energie op de plank met de frisse nieuwe Brabantia Strijkplankhoes New Dawn gemaakt van 100% Fairtrade katoen. Een prachtige en eerlijke overtrek van topkwaliteit en dito design, gemaakt voor jou en je Brabantia strijkplank. Vanaf september 2023 verkrijgbaar op strijkplanken A, B, C en D met zwart frame of als losse overtrekset of toplaag.

Leuker kunnen we het niet maken, wel eerlijker

Niet al te dol op strijken? De Brabantia New Dawn Strijkplankhoes van Fairtrade katoen is gemaakt om het strijken makkelijker te maken en het leven van katoenboeren ook! Deze feelgood hoes heeft een rustige groene print op ongebleekt en vooral super-eerlijk katoen. De katoen is namelijk gecertificeerd door Fairtrade, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade-producenten. Deze duurzame overtrek is geschikt voor gewone en stoomstrijkijzers en zit altijd strak dankzij de koordbinder en het Stretch-System. Een natuurlijke schoonheid, en alles wat je nodig hebt voor super strijken! Vanaf september 2023 verkrijgbaar op Brabantia Strijkplanken maat A, B, C en D, als vervangende hoes of complete set van een frisse nieuwe strijkplankhoes en een dikke onderlaag. Gebruik de kleurcode om makkelijk de juiste maat te vinden.

Waarom Fairtrade Katoen belangrijk is voor Brabantia 

Bij Brabantia willen we een verschil maken voor mens en planeet. Dat betekent duurzaam, maar ook eerlijk produceren. En daarom is voortaan al het katoen in de New Dawn Strijkplankhoes Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten. De strenge Fairtrade-normen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat boeren en werknemers veilig zijn, goede arbeidsomstandigheden hebben en eerlijk worden behandeld in Azie, Afrika, Latijns-Amerika. Ook zijn er regels voor het beschermen van de natuur. De keuze voor Fairtrade katoen voor de Brabantia strijkplankhoezen is weer een stap in de richting van een eerlijkere, duurzamere, milieuvriendelijkere wereld. En door (een strijkplank met) deze hoes te kopen, help jij ook mee! Een eerlijkere wereld begint vandaag.

De New Dawn strijkplankhoes en strijkplanken zijn vanaf september 2023 verkrijgbaar op www.brabantia.com